Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση δεδομένων ροής.

Πλαίσιο Αιτημάτων

Υπόμνημα

E-mail Εκτύπωση PDF

ΥΠΟΜΝΗΜΑ 

 κ. Υπουργέ,

   οι εργαζόμενοι στην   Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου , στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων, στους Δήμους του Νομού Κυκλάδων και στις διάφορες υπηρεσίες των υπουργείων στα νησιά μας, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα  τα οποία οι ιδιαιτερότητες του νησιωτικού χώρου καθιστούν δυσμενέστερα. Οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στα νησιά  ( αυξημένο κόστος διαβίωσης καθώς οι Κυκλάδες είναι μια από τις πιο ακριβές περιοχές της χώρας,  έλλειψη υποδομών, ελλιπέστατη και ακριβή συγκοινωνία - ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες, υποστελέχωση),  στρέφουν τους συναδέλφους σε φυγή  προς τις υπηρεσίες της ηπειρωτικής χώρας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 16 Ιανουάριος 2009 14:29 Περισσότερα...

Οικονομικά και θεσμικά αιτήματα εργαζομένων Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κυκλάδων.

E-mail Εκτύπωση PDF
Ερμούπολη    03-04-2008

Οι εργαζόμενοι της Νομαρχίας Κυκλάδων όπως εκφράζονται από το Δ.Σ. τους και σε συνέχεια σειράς και επανάληψης παλαιών ψηφισμάτων σας καταθέτουν σειρά αιτημάτων που άπτονται ως προς την επίλυση τους είτε της κεντρικής διοίκησης είτε της νομαρχιακής.  Ειδικότερα απαιτούν να δοθεί λύση εδώ και τώρα στα χρόνια και πάγια αιτήματα τους και για τα οποία η κεντρική διοίκηση (για τα οποία η πρακτική συνδρομή της Ν.Α. θα ήταν απαραίτητη), αλλά και η διοίκηση της Νομαρχίας φαίνεται να αντιμετωπίζει ελαφρά τη καρδία. Συγκεκριμένα απαιτεί άμεσα σε επίπεδο κεντρικής Διοίκησης:
Περισσότερα...

Διακύρηξη Θέσεων

E-mail Εκτύπωση PDF
Αγαπητοί Συνάδελφοι

Τις τελευταίους μήνες και μετά τις εκλογές του Ιουνίου στο Σύλλογο μας, βρεθήκαμε μπροστά σε μία κατάσταση ανατροπής της πραγματικότητας που πηγάζει από την βασική αρχή της δημοκρατίας περί εκπροσώπησης της πλειοψηφίας του εκλογικού σώματος κατά τη σύσταση του προεδρείου του ΔΣ του Συλλόγου και ειδικότερα της κεφαλής αυτού. Αυτό όμως δεν ήταν παρά η αρχή μίας διαδικασίας η οποία είχε ως απώτερο στόχο να καταδικάσει εξ ολοκλήρου και ταυτόχρονα να απαξιώσει το έργο και τις ενέργειες του προεδρείου και κατ΄ επέκταση του ΔΣ(παρά τη παρουσία του νυν προέδρου σ΄αυτό) της προηγούμενης διετίας. Την ίδια στιγμή μάλιστα που το εκλογικό σώμα το επιβράβευσε (το προεδρείο), μέσω της ψήφου που έδωσε ειδικότερα στο πρόεδρο και γραμματέα του προηγούμενου Δ.Σ., αναγνωρίζοντας καταρχάς την εργατικότητα και αποτελεσματικότητα του, στην επίτευξη του στόχου της σύστασης και λειτουργίας για πρώτη φορά (σε διάρκεια) ενός συλλόγου εργαζομένων της Ν.Α. Κυκλάδων.
Περισσότερα...

Ζητήματα-προβλήματα-αιτήματα εργαζομένων Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κυκλάδων.

E-mail Εκτύπωση PDF

Ερμούπολη  20-10-2003      

-    Εφαρμογή της άδειας υπολογιστή (1 ημέρα ανά δίμηνο), μετ’ αποδοχών, σε όλους τους υπαλλήλους που απασχολούνται σε θέση με Η/Υ ανεξαρτήτως κλάδου, βάση του με αρ. ΔΙΔΑΔ/Φ.53/283/2683/6-3-98 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 08 Οκτώβριος 2008 11:42 Περισσότερα...

Υπόμνημα

E-mail Εκτύπωση PDF

Αγαπητοί συνάδελφοι

 

Σας αποστέλλουμε υπόμνημα αιτημάτων του Συντονιστικού Σωματείων &  Συνδικαλιστών στον Ν. Κυκλάδων  προκειμένου, αφενός να ενημερωθείτε για αυτά (αφορούν αιτήματα που έγκειται   στην ιδιαιτερότητα του νησιωτικού χώρου ως χώρου εργασίας και διαβίωσης των συναδέλφων), αφετέρου να καλύψετε το σύλλογο μας σε περίπτωση απόφασης του Δ.Σ. για προσφυγή σε απεργιακές κινητοποιήσεις στις 29-30 Δεκ. 2008 με τα ανωτέρω αιτήματα.

Περισσότερα...
You are here: Πλαίσιο Αιτημάτων