Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση δεδομένων ροής.

Απογραφή Δημοσίων Υπαλλήλων

Κοινή Συνέντευξη Τύπου των Υπουργών Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κ. Γ. Ραγκούση Και Οικονομικών Κ. Γ. Παπακωνσταντίνου

E-mail Εκτύπωση PDF

 

ΠΗΓΗ : SITE WWW.APOGRAFI.GOV.GR

Γ.Ν. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Καλημέρα σας. Ξεκινάμε νωρίς τη συνέντευξη διότι εγώ προσωπικά πρέπει να είμαι σε πολύ λίγο χρόνο στη Βουλή όπου ξεκινάει η επί των άρθρων συζήτηση του νομοσχεδίου για τις εκλογικές δαπάνες.  Και ο Υπουργός Οικονομικών έχει επίσης μια σειρά από υποχρεώσεις στο Υπουργείο.

Επίσης να σας πω ότι βεβαίως για τη βοήθειά σας και η κυρία Μπεργελέ και ο κος Σπινέλλης θα παραμείνουν μετά τη συνέντευξη για μια άτυπη ενημέρωσή σας σε πτυχές ή πλευρές του όλου θέματος που πιθανόν σας απασχολούν.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 05 Αύγουστος 2010 17:43 Περισσότερα...

Δελτίο Τύπου ΑΔΕΔΥ για την απογραφή

E-mail Εκτύπωση PDF

 

Γενική εκτίμηση στοιχείων απογραφής

Οι αριθμοί διαψεύδουν μια συστηματική και χρόνια παραποίηση,  διαστρέβλωση της πραγματικότητας με τα περί 1,5 - 2 ακόμη και 2,5 εκατ. Δημοσίων Υπαλλήλων. Αποδεικνύεται ότι τόσο σε αριθμό όσο και σε μισθολογική δαπάνη είμαστε κάτω από το Μ.Ο. της Ε.Ε.

Είναι ώρα από την προπαγάνδα να έρθουμε στην ουσία.  Συγκεκριμένα:

 

Περισσότερα...

Ενημερωτικό Σημείωμα Αποτελέσματα Απογραφής

E-mail Εκτύπωση PDF

 

ΠΗΓΗ: SITE http://www.apografi.gov.gr/

Ενημερωτικό Σημείωμα: Αποτελέσματα Απογραφής

Φορείς υλοποίησης

Η απογραφή σχεδιάστηκε, υλοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε μέσα σε δύο μήνες. Πρόκειται για ένα έργο πνοής που δημιουργήθηκε σε χρόνο πρωτόγνωρο για τα μέχρι σήμερα δεδομένα.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 04 Αύγουστος 2010 14:50 Περισσότερα...
You are here: Απογραφή Δημοσίων Υπαλλήλων